Superen les expectatives


  • Comparteix:

Gran acollida del golf amb la salut mental

Gran acollida del golf amb la salut mental

La primera edició del torneig 'El golf amb la salut mental' celebrat al Par 3 de Sant Cugat supera les expectatives. Un total de 28 parelles han gaudit d'un dia practicant golf i recolzant una causa com és la salut mental. Després de la bona resposta dels participants, s'espera celebrar una segona edició.

El torneig, amb un ambient molt familiar, ha estat un èxit participatiu. Els golfistes han acollit gratament aquesta primera edició i esperen que se celebri una segona. L'organitzadora del torneig, Lupe Forners, destaca l'èxit d'aquesta competició.

Lupe Forners

Ha superat les expectatives. La causa és el que motiva el jugador a que s'apunti i no ha hagut problemes.








El campionat, disputat per parelles, ha tingut com a guanyadors en categoria benjamí a Mario Pérez-Calvo i Ignacio Pérez- Calvo Montuenga, la parella guanyadora scratch ha estat Luís Pérez Calvo Montuenga i Ángeles Montuenga Badilla i els guanyadors en handicap ha estat Luís Alleta i Fina Romero. En finalitzar el torneig s'ha fet l'entrega de premis i un sorteig de regals.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.