Golf contra el càncer


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club de Golf Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Club de Golf Sant Cugat

El Club de Golf Sant Cugat acull el 5è campionat de golf benèfic a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) el 8 de novembre. L'organització espera poder confirmar aviat la presència d'un jugador professional convidat i confia en superar el centenar de participants inscrits.

L'any passat, la competició va reunir una setantena de participants, una xifra que es vol incrementar des de l'organització. La presidenta de la Junta Local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Marta Martí, confia en la resposta dels santcugatencs i creu que podran arribar al centenar de participants.

Marta Martí

Cada vegada la gent està més conscienciada. Esperem que Sant Cugat ens ajudi.


L'organització està treballant també en la incorporació d'un jugador professional que vulgui jugar aquest campionat benèfic contra el càncer com a convidat. Marta Martí és optimista i espera que puguin confirmar un nom aviat.

Marta Martí

Estem intentant trobar un professional. Crec que ho conseguirem.



El campionat es disputara el 8 de novembre al Club de Golf Sant Cugat. La inscripció és de 30 euros i es pot fer directament a les oficines del club.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.