Minut de silenci per Severiano Ballesteros


  • Comparteix:

Homenatge a Seve el dia del seu funeral

Homenatge a Seve el dia del seu funeral

El Club de Golf Sant Cugat ha recordat amb un minut de silenci a Severiano Ballesteros a la una del migdia coincidint amb el funeral del golfista càntabre amb el llançament de dos coets, un per avisar de l'inici de l'homenatge i el segon quan s'hagi complert el minut. Aquesta hora, hi hagut el funeral de Ballesteros a Pedreña, Cantàbria.

Continuen els homenatges pel millor golfista espanyol de la història en el dia del seu funeral. Totes les federacions autonòmiques i clubs de golf onegen les banderes a mig pal i a la una del migdia s'ha guardat un minut de silenci en homenatge al golfista càntabre. Ballesteros, que va donar els seus primers cops com a professional a la nostra ciutat, ens deixa amb un palmarés brillant, tres Open Britànics (1979,1984 i 1988), dos Màsters d'Augusta (1980 i 1983) i tres Ryder Cups (1985, 1987 i 1997). A més, l'any 1997 va guanyar la Ryder Cup com a capità europeu.

Ballesteros va morir el passat dissabte a causa d'un tumor cerebral. Durant tres anys, el càntabre ha estat lluitant en el que ha estat el partit més difícil de la seva vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.