El PHC Sant Cugat femení torna a enyorar el gol i perd un partit clau davant el CP Vilanova

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení torna a mostrar-se desencertat de cara a porteria i cau (3-0) davant el Club Patí Vilanova en un enfrontament vital en la lluita per sortir del descens de l'Ok Lliga femenina. Les vilanovines s'han avançat ràpidament amb dos gols en els 10 primers minuts, en un partit en què ha debutat la nova jugadora del Patí Hoquei Anna Carranza. Les de Jaume Oms se situen a tres punts de les posicions de permanència.

L'equip vermell-i-negre era conscient de la transcendència del partit davant el Vilanova, però de nou ha topat amb el mal endèmic els últims temps: la falta de gol. A més, el conjunt d'Oms ha entrat fred al matx, i als cinc minuts de partit Maria Figuerola ha avançat les locals. Només quatre minuts més tard, María Córdoba ha fet el segon, i, tot i els canvis tàctics del Patí Hoquei, s'ha arribat al descans amb aquest resultat.

A la segona meitat, les santcugatenques han seguit sense aprofitar les seves ocasions. Qui sí ho ha fet ha estat el Vilanova amb un gol de Paola Pascual quan faltaven sis minuts per al final del matx, la sentència definitiva per a les de Sant Cugat. Jaume Oms ha acabat molt poc satisfet amb l'actuació arbitral i ha apuntat a la falta d'encert de cara a porteria com l'element clau de la derrota.

Jaume Oms

És el mal endèmic d'aquest any. No tenim sort de cara a barraca, és una llosa que està pesant molt.

La nota positiva per a l'entrenador ha estat el rendiment d'Anna Carranza, que ha debutat com a titular. El Patí Hoquei és ara a tres punts de la permanència i la setmana que ve rep el Bigues i Riells, cinquè classificat.