El PHC Sant Cugat s'enfrontarà a la selecció catalana a la Copa Monestir que es disputa per la Diada


  • Comparteix:

El combinat català ja va participar a la Copa Monestir l'any 2013

El combinat català ja va participar a la Copa Monestir l'any 2013

L'equip masculí i el femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputaran l'onzena edició de la Copa Monestir el dilluns 11 de setembre davant les seleccions catalanes absolutes. El partit femení començarà a les deu del matí i el masculí a dos quarts d'una del migdia, tots dos al pav 2 de la Rambla del Celler. Entremig es farà la presentació de les plantilles per a la temporada 2017-18. A més, del 7 al 10 de setembre, el club santcugatenc també organitza el tradicional torneig d'hoquei base Ciutat de Sant Cugat, amb 12 clubs convidats i gairebé 50 partits.

Amb motiu del 50è aniversari del Patí Hoquei Club Sant Cugat, l'entitat vermell-i-negra ha buscat rivals d'alçada per a la Copa Monestir que dóna el tret de sortida a la temporada. Les seleccions catalanes masculina i femenina visitaran el pav 2 de la Rambla del Celler coincidint amb la Diada de l'11 de setembre, tal com ja van fer l'any 2013.

El president del club, Francesc Marzá, ha agraït a la Federació Catalana la participació dels dos combinats nacionals.

Francesc Marzá

Hem d'estar molt agraïts a la Federació Catalana perquè ha costat molt reunir les dues seleccions l'onze de setembre. Ho hem lluitat molt perquè era el 50è aniversari.


Els conjunts amfitrions són els vigents campions de la competició tant en categoria masculina com femenina. Pel que fa a l'inici de la competició oficial, les noies de Jaume Oms començaran la lliga de Nacional Catalana el 17 de setembre a la pista de l'Horta, i els homes de Joan Carles Vadillo debutaran el 14 d'octubre contra el Calafell.

26è Torneig Ciutat de Sant Cugat

L'aperitiu de la Copa Monestir s'allargarà durant quatre dies, amb la disputa del tradicional torneig santcugatenc d'hoquei base entre el dijous 7 i el diumenge 10 de setembre. 28 equips de les categories formatives del Patí Hoquei es veuran les cares amb clubs convidats d'arreu de Catalunya com el Barça o el Voltregà i també amb dos equips estrangers: el Genève RHC suís i l'ERG Iserlohn alemany. En total, gairebé 50 partits per gaudir de l'hoquei patins durant 5 dies que conclouran amb els enfrontaments contra Catalunya en categoria absoluta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.