El triomf del Patí Hoquei a Taradell equival a un campionat de lliga i l'ascens a Ok Lliga

Els santcugatencs afronten un partit vital aquest dissabte a les 20 h a pista osonenca


  • Comparteix:

Imatge del partit de la primera volta entre santcugatencs i osonencs / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del partit de la primera volta entre santcugatencs i osonencs / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta un partit vital per ser campió i pujar a l'OK Lliga, màxima categoria estatal, aquest dissabte a les 20 h a la pista del Taradell, tercer classificat. Si els santcugatencs guanyen assolirien l'ascens, si empaten necessitarien la derrota del Vilafranca i l'empat o desfeta del Shum. Amb la derrota vermell-i-negra, tot quedaria pendent de la darrera jornada, el dissabte 7 de maig. En el partit de la primera volta, els santcugatencs van superar (5-3) els osonencs.

Primera oportunitat del Patí Hoquei per sentenciar l'OK Lliga Plata Sud i ascendir a Ok Lliga. Els santcugatencs arriben a la cita després d'onze victòries consecutives i amb la moral pels núvols.

Els osonencs encadenen deu jornades sense perdre, precisament la darrera desfeta va ser amb el Patí Hoquei en el matx de la primera volta.

La classificació està molt ajustada amb el Patí Hoquei, líder amb 46 punts, Vilafranca i Taradell, amb 43, i Shum, amb 41. El Patí Hoquei també mirarà de reüll els partits del Vilafranca a Alpicat i del Shum, a casa, contra el Barça B, per saber si l'empat és suficient a pista osonenca.

El darrer i únic ascens dels santcugatencs a Ok Lliga és el de la temporada 2017-2018 a la pista de l'Alpicat.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, lloa el Taradell amb jugadors de molta experiència i sobretot amb partits molt igualats.


Joan Carles Vadillo

El Taradell té molts exjugadors Ok Lliga i ja saben el que és jugar amb pressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.