El Patí Hoquei Sant Cugat vol donar la sorpresa a la pista del Mollerussa


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat visita la pista del Mollerussa, el 3r classificat. Després de perdre contra el líder, els santcugatencs tenen un altre partit complicat aquest cap de setmana. Una victòria podria fer que l'equip de Xavi Gimeno abandoni la part baixa de la taula.

El 13è lloc que ocupa el Patí Hoquei Sant Cugat pot variar si obté la victòria, ja que hi ha molts equips separats per pocs punts. D'aquesta manera, podria deixar enrere els últims llocs de la classificació. El rival però, no li ho posarà gens fàcil, ja que els santcugatencs es desplacen a la pista del Mollerussa, 3r a la taula.

Tot i jugar davant un dels millors equips de la categoria i saber que l'equip local és molt potent els vermell-i-negres arriben a aquest matx conscients de la seva qualitat per poder guanyar. El joc que va fer el PHSC la setmana passada davant el líder va deixar clar que la diferència no està en el nivell sinó en el ritme. Per això i perquè és necessària la victòria els jugadors de Xavi Gimeno estan molt motivats. El jugador Alberto Forjan ho confirma.

Albert Forjan

Estem molt motivats per guanyar a un rival que té molta qualitat.


El resultats en aquest tram de la temporada no estan acompanyant als santcugatencs. Més derrotes podrien complicar la situació a un PHSC que tot i jugar bé no aconsegueix treure els partits endavant. Forjan diu que volen donar la sorpresa de la jornada.

Alberto Forjan

Hem de guanyar. Volem donar la sorpresa de la jornada en una pista molt complicada.


Xavier Jimeno no tindrà cap baixa per aquest matx que es disputarà avui divendres a tres quarts de deu del vespre a Mollerussa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.