El PHSC perd davant el segon classificat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat perd per 3 a 6 davant el Noia, segon classificat. Els visitants sentencien el partit en el primer temps amb un 1 a 6. A la represa, els locals marquen dos gols que no són suficients per evitar la desfeta. Els de Xavi Gimeno necessiten guanyar la pròxima jornada contra el Sant Ramon per distanciar-se de la zona de descens.

Després d'una setmana de descans, el Patí Hoquei rebia aquesta jornada a un dels millors equips de la classificació, el Noia, que de moment es troba en la segona posició amb 66 punts.
Finalment, els santcugatencs no han tingut més remei que acceptar la superioritat dels jugadors igualadins. Tot i això, el primer gol ha estat de color vermell-i-negre, per obra de Víctor García. Però els visitants no s'han deixat intimidar i de seguida ha començat un recital gols, fins a 6 abans del primer temps. D'aquesta manera, els dos gols de la represa, un de Borja i l'altre de Víctor García, no han servit per canviar un marcador sentenciat ja en la primera part.
El delegat del Patí Hoquei, Aníbal García, reconeix que tot i el bon inici dels vermell-i-negres, no han pogut fer res davant de la superioritat tècnica del Noia .

Aníbal García

Han estat molt regulars i clarament superiors


Amb el resultat d'aquesta jornada el Patí Hoquei suma dues derrotes consecutives. Això pot ser perillós per l'equip local ja que la classificació està molt igualada i la pèrdua de 3 punts pot tornar-los a apropar a la zona de descens. La pròxima cita dels santcugatencs serà a la pista del Sant Ramón, que es troba a dues posicions per sota els locals, però tal i com diu Aníbal García, la victòria és quasi una obligació.

Aníbal García

És obligatori guanyar per estar més tranquils les pròximes jornades


Els vermell-i-negres, però, no podràn comptar amb una de les peces claus de l'equip, el porter Dani Rodriguez, aquesta baixa complicarà una mica més el difícil objectiu de la victòria.

0.
El Patí Hquei jugarà contra el Sant Ramón el pròxim cap de setmana a la pista contrària.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.