Els alevins i infantils del PHSC disputen el torneig de Nadal de Vic


  • Comparteix:

El PHSC disputa el torneig de Reis del Club Patí Vic en categoria aleví i infantil. Els alevins competeixen avui dijous i els infantils ho faran el diumenge. El tècnic de l'aleví, David Olmo, reconeix que l'objectiu és agafar rodatge de cara al retorn a la lliga.

Tot i que les competicions de lliga estan aturades, l'activitat esportiva continua per les festes nadalenques. Molts equips, com els conjunts de base del PHSC, disputen aquestes dades tornejos per continuar la preparació de cara al retorn a la competició. Aquest any han escollit el torneig de Nadal del Club Patí Vic. Una bona manera de no perdre la forma ja que els menuts vermell-i-negres s'enfrontaran a grans equips.

El conjunt aleví disputa avui el torneig i té com a rivals al seu grup el Vic "B", Vic "C" i Voltregà, mentre que a l'altre grup hi ha el Vic "A", el Reus i el Girona. Una competició que, pel tècnic vermell-i-negre David Olmo, ha de servir perquè l'equip agafi rodatge.

David Olmo

Els nois van motivats, però l'objectiu és que sigui un torneig de rodatge


Els equips que s'enquadren amb el Patí Hoquei són de gran nivell. Pel tècnic santcugatenc, el rival més dur serà el Voltregà, tot i que, segons Olmo, els favorits per guanyar el torneig són dos conjunts de l'altre grup, el Girona i el Reus. Per sobre de tot, Olmo destaca l'elevat nivell dels jugadors que participen en aquest torneig.

David Olmo

Hi ha un nivell molt alt, els millors jugadors alevins són aquí


Diumenge serà el torn per als infantils del Patí Hoquei Sant Cugat.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.