L'aleví del Patí Hoquei guanya el torneig de Nadal del Vic


  • Comparteix:

Els alevins del Patí Hoquei Sant Cugat donen la sorpresa i s'imposen en el torneig de Nadal organitzat pel Club Patí Vic. Els vermell-i-negres guanyen la final per 1 a 5 contra el Vic 'B', després de deixar enrere a alguns dels principals favorits.

Gran actuació del conjunt aleví del PHSC. Tot i presentar-se al torneig de Vic amb l'objectiu de rodar-se per afrontar amb garanties la lliga a la Preferent, els joves santcugatencs van dominar la comeptició d'inici a fi i van finalitzar invictes.

A la primera fase, els vermell-i-negres es van imposar al Vic "B" per 5 a 2, al Voltregà per 3 a 0 i al Vic "D" per 7 a 1. Les tres victòries van classificar als santcugatencs per a les semifinals, on van derrotar amb claredat al Reus per 4 a 1.

A la final, el PHSC es va tornar a enfrontar al Vic "B", que havia donat la sorpresa derrotant al Girona en semifinals. Els vallesans van evidenciar que eren el millor equip dels 8 participants i es van imposar per 5 a 1. El tècnic de l'equip, David Olmo, estava molt satisfet pel triomf ja que l'entitat dels rivals era molt elevada.

David Olmos

Hem d'estar molt contents perquè el nivell dels rivals era molt alt. Sens dubte, el Reus, a les semifinals, era l'equip més complicat.


Després d'aquest èxit, el conjunt aleví començarà la lliga a la Preferent, una competició que comptarà amb vuit equips. Olmo veu el seu equip com un dels favorits, però avisa que caldrà anar partit a partit.

David Olmo

Ara afrontem la lliga de Preferent. Penso que la competició pot ser assequible però s'ha de treballar setmana a setmana.


Recordar que el torneig de Vic encara no ha finalitzat pel PHSC. Diumenge serà el torn del conjunt infantil, que intentarà emular els seus companys de club i emportar-se el títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.