Tornen a perdre

El Patí Hoquei Sant Cugat perd davant el Vendrell per 3 gols a 5. Els de Xavi Gimeno donen la cara fins als últims minuts davant el segon classificat de la Primera Nacional.

Després d'aconseguir un valuós empat a la pista del Mollet el Patí Hoquei Sant Cugat tenia la possibilitat d'encadenar dos resultats positius i trencar la dinàmica negativa que ja dura molt de temps. Però no va ser així. En pocs minuts els visitants ja guanyaven per 0 a 2.

Però, si hi ha alguna cosa que no es pot criticar als jugadors del Patí Hoquei és el seu esperit lluitador. Els santcugatencs no van perdre mai la cara al partit. I això que a cinc segons del final de la primera part el Vendrell aconseguia l'1 a 3.

A la repressa va arribar el segon gol dels santcugatencs però la qualitat del visitants es va imposar amb dos gols consecutius.
Als últims segons el Patí Hoquei va tenir opcions d'endur-se si més no l'empat. Primer marcant el 3 a 5 i després amb clares ocasions davant del porter rival.

El tècnic santcugatenc Xavi Gimeno creu que les opcions de permanència passen per sumar 40 punts.

Xavi Gimeno

La permanència passa per sumar 40 punts, ja sigui al principi o al final.

La propera setmana el Patí Hoquei visita la pista del Bell-lloc un altre rival de la part alta de la classificació que lluita per l'ascens.