Bronze merescut


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat juvenil guanya per 5 gols a 4 l'Alcodiam Salesiano a la final de consolació del Campionat d'Espanya. El tercer lloc deixa un regust agredolç després de la derrota a semifinals contra el Vic, que s'ha proclamat finalment campió.

Tot i estar tocats per haver perdut a semifinals contra el Vic, el juvenil del Patí Hoquei Sant Cugat ha sortit a per totes en el partit pel tercer i quart lloc del Campionat d'Espanya Juvenil en el que s'ha enfrontat a l'Alcodiam Salesiano d'Alcoi. Els santcugatencs s'han fet amb la tercera plaça del campionat després d'imposar-se per 5 a 4 en un partit que han dominat excepte a la fase final del primer temps.

Quedaven 5 minuts per arribar a la mitja part i el Patí Hoquei Sant Cugat guanyava 2 a 0. En aquest moment han arribat els minuts de desconcert santcugatenc que han fet que els alacantins remuntessin i marxessin al descans amb un 3 a 2 al seu favor.

A la segona part, els santcugatencs han intensificat el ritme i han aconseguit dos gols que sumats a la gran actuació del seu porter Luis, han atorgat la victòria final per 5 a 4 al Patí Hoquei Sant Cugat. El jugador vermell-i-negre Àlex Martínez analitza l'actuació del seu equip durant tota la competició.

Àlex Martínez

El fallo va ser el primer partit davant l'amfitrió, ja que d'haver guanyat hauriem evitat el Vic a les semifinals



Amb aquesta victòria els santcugatencs aconsegueixen la tercera plaça del Campionat d'Espanya Juvenil celebrat a la ciutat madrilenya d'Alcobendas. El Vic ha estat el campió en vèncer l'equip local. l' Alcobendas, per 7 a 1 a la final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.