No fallen

Nova victòria del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat ha guanyat 1 a 2 a la pista del Shum Maçanet. Els vermell-i-negres han aconseguit una nova victòria en un partit complicat i continuen segons a la classificació amb posició d'ascens a Primera Nacional Catalana.

El rival aparentment era assequible, ja que era el tretzè classificat, però degut a la seva situació crítica s'ha reforçat amb jugadors de l'equip d'hoquei lliga. No obstant, els de Jordi Raga s'han emportat el triomf.

El conjunt santcugatenc ha dominat la primera part del partit i s'ha avançat al marcador amb un gol. A la represa, els rivals han empatat el partit només començar. Aquest gol ha deixat fora del matx una estona els vermell-i-negres, però de seguida han sortit a l'atac i han trencat el ritme de joc dels locals. El PHSC ha pressionat i ha aconseguit marcar el segon gol que els ha donat la victòria. El partit ha finalitzat amb un resultat d' 1 a 2.

L'entrenador santcugatenc, Jordi Raga, analitza el partit.

Jordi Raga

Han baixat jugadors d'alt nivell i això ha fet que l'equip fos menys assequible. No obstant, hem dominat el partit i hem guanyat.

El descans de Setmana Santa servirà als santcugatencs per afrontar al màxim el tram final de la lliga. La propera jornada, el cap de setmana del 19 d'abril, els vermell-i-negres reben el Castellet, dotzè classificat.