Primera victòria


Temes relacionats

Seu del millor hoquei júnior de Catalunya (24/abr/09)

Es queden a les portes del Català (19/abr/09)


  • Comparteix:

El santcugatenc Brandon Carrara debuta amb victòria al Campionat de Catalunya Júnior d'hoquei patins davant l'Arenys de Munt. Amb la contundent victòria per 0 gols a 7, el FC Barcelona es confirma com un dels grans aspirants al títol.

Partit còmode per l'equip del santcugatenc Brandon Carreras. Els blaugranes han arribat al descans amb un 0 a 3 a favor al marcador, resultat que han ampliat amb dos gols matiners a la represa del partit. El control del joc i les intervencions del porter no només han evitat que l'Arenys marqués el gol d'honor, sinó que els blaugranes han rematat el partit amb el 0 a 7 final.

En els seus quatre anys al FC Barcelona, Carreras ha guanyat en una ocasió el Campionat de Catalunya i, tot i que les previsions els apunten com a favorits, el jugador demana cautela.

Brandon Carrara

Hem d'anar partit a partit i intentar arribar a la final per anar al Campionat d'Espanya.



El camí per arribar a les semifinals i a la final de diumenge passa per dos enfrontaments més que completen la lligueta. Avui dissabte el FC Barcelona s'enfrontarà al CP Voltregà (09:00h) i al GEIEG B (17:00h). En l'altre grup, Vic B, Mataró, Igualada i Tordera buscaran també les seves opcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.