El Patí Hoquei Sant Cugat, en caiguda lliure


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat continua en zona de descens

El Patí Hoquei Sant Cugat continua en zona de descens

El Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat per 1 gol a 3 davant el Caldes. Els santcugatencs continuen amb errades en defensa i sense encert en atac. Els visitants demostren major experiència a la pista.

L'equip continua sense trobar el camí de la victòria. Cada jornada és el mateix guió. Un Patí Hoquei Sant Cugat sense agafar el ritme de partit i un Caldes molt efectiu que s'avançava per 0 a 1. Fi de la primera meitat.
La tònica del matx canviava al segon temps amb un equip santcugatenc més concentrat, però que rebia el 0 a 2 amb un gol de falta. Minuts després, els visitants posaven el 0 a 3. Els de Jordi Raga continuaven lluitant i aconseguien l'1 a 3 final. Els vermell-i-negres continuen en zona de descens. Tot i aquest fet, l'entrenador Jordi Raga no es mostra preocupat per la situació.

Jordi Raga

No em preocupa la situació de l'equip. Cal reaccionar de manera ràpida.


El Patí Hoquei Sant Cugat continua a la part baixa de la taula i la propera jornada visiten la pista de l'Olot.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No cal preocupar-se gens, total el Sant Cugat ja es l’últim classificat de la seva lliga, una tonteria tot plegat, fa llàstima veure com es tracta de justificar , el que ha estat una desastrosa planificació de la temporada i que tot apunta que tindrà com a resultat la pèrdua de la categoria, en un any es passa de ser candidat a l’ascens a ser candidat al descens. Potser i nomes potser, algú hauria d’assumir alguna responsabilitat per aquest despropòsit, potser ja es hora que algú s'en vagi.

observer. Enviat el 26/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.