El Patí Hoquei Sant Cugat estrena campus d'estiu


  • Comparteix:

Rosa Tamburini durant un partit

Rosa Tamburini durant un partit

El primer Campus d'Estiu del Patí Hoquei Sant Cugat adreçat als jugadors i jugadores de 7 a 15 anys amb fitxa federativa es durà a terme del 30 de juny al 30 de juliol a la ZEM Jaume Tubau. Marc Comalat dirigirà aquest campus de tecnificació.

El Patí Hoquei Sant Cugat estrena campus amb l'objectiu que els participants puguin millorar les seves aptituds tècniques i tàctiques de forma individual i col·lectiva. A més de l'hoquei patins, les jornades tindran altres activitats com piscina i jocs. Els entrenadors del campus seran el coordinador i exjugador de l'Ok Lliga, Marc Comalat, el jugador del primer equip, Borja Jiménez i la jugadora Maria Rosa Tamburini. També hi haurà visites d'alguns dels millors jugadors de l'Ok Lliga com Jordi Adroher i Romà Bancells entre d'altres. La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat, Rosa Tamburini explica de què serveixen els campus.

Rosa Tamburini

És una manera de conèixer gent d'altres equips amb qui normalment no pots entrenar.



Les places per al campus 'OKestiu!' són limitades i es seguirà un rigorós ordre d'inscripció. Els participants poden trobar informació a la web del club: www.phcsantcugat.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.