Pol Carulla no seguirà al Cerdanyola


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pol Carulla amb el Vilafranca fa dues temporades

Imatge d'arxiu de Pol Carulla amb el Vilafranca fa dues temporades

El jugador d'hoquei patins santcugatenc Pol Carulla es queda sense equip després que el Cerdanyola hagi prescindit dels seus serveis per la propera temporada. El club cerdanyolenc, que travessa una llarga crisi econòmica, no pot seguir mantenint dos equips a categoria estatal i ha decidit apostar pel combinat femení. Una decisió que obliga a reestructurar la plantilla masculina, en la que no hi tindran cabuda ni Carulla ni alguns dels seus companys. El jugador santcugatenc ha explicat a Cugat.cat que està sorprès pel que ha passat i afirma que ja està buscant equip per la propera temporada.

El primer equip sènior masculi haurà de renunciar a la seva plaça a Primera Divisió Espanyola i jugarà la temporada vinent a Primera Nacional Catalana. Els problemes econòmics de l'entitat l'han acabat obligant a apostar només per un dels dos equips sèniors. L'escollit ha estat el femení, actualment a l'OK Lliga, en detriment del masculí, que perdrà la categoria i reestructurarà la plantilla.

El jugador santcugatenc, Pol Carulla, explica com s'ha arribat a aquesta situació.

Pol Carulla

Tenen problemes econòmics molt greus. Ha arribat un moment que ha petat.



Carulla ha confessat sentir-se sorprès per la mesura presa per la directiva. El santcugatenc confiava en continuar jugant la propera temporada al Cerdanyola, però, a última hora, s'ha trobat sense equip.

Pol Carulla

En principi pensava que seguiria al Cerdanyola, però ens hem trobat sense equip. Ja veurem com acaba i on jugo l'any que ve.


Actualment sense contracte, Carulla busca un conjunt on poder jugar la temporada vinent. El jugador d'hoquei patins santcugatenc explica quines són les seves expectatives.

Pol Carulla

Estic a l'espera. M'agradaria seguir jugant a un nivell alt.




La lliga regular d'hoquei patins comença a principis d'octubre. Carulla confia en trobar equip abans de l'inici de les pretemporades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.