Carulla vol tornar al PHSC


  • Comparteix:

Pol Carulla en el planter del Vilafranca fa dues temporades

Pol Carulla en el planter del Vilafranca fa dues temporades

El jugador d'hoquei patins santcugatenc Pol Carulla ha reconegut a Cugat.cat que contempla la possibilitat de tornar al Patí Hoquei Sant Cugat la temporada vinent. Actualment, el santcugatenc no té contracte amb cap equip, després de quedar-se fora de la plantilla del Cerdanyola fa uns dies. Carulla ha assegurat que li agradaria poder valorar diferents possibilitats i que una d'aquestes fos la de tornar a vestir la samarreta vermell-i-negre. De la seva banda, l'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, reconeix que té la intenció de parlar amb el jugador i no descarta el seu retorn.

Després de moltes temporades jugant a l'OK Lliga i a Primera Divisió Espanyola, el santcugatenc Pol Carulla podria tornar al seu club de formació, el Patí Hoquei Sant Cugat. Ara per ara, Carulla és un jugador lliure, ja que no seguirà jugant al Cerdanyola la propera temporada. Els problemes econòmics han obligat el club verd-i-blanc a renunciar a la seva plaça a Primera Divisió Espanyola i a reestructurar la plantilla, on no hi serà el santcugatenc.

Amb un futur provisionalment incert, Pol Carulla està a l'espera d'ofertes de clubs interessats. El santcugatenc assegura que valorarà les diferents opcions que se li plantegin i espera que el seu retorn al Patí Hoquei Sant Cugat sigui una d'elles.

Pol Carulla

L'opció del Patí Hoquei Sant Cugat m'agradaria que surtís i poder-ho valorar.


Per part de l'entitat santcugatenca, l'entrenador dels vermell-i-negres, Jordi Raga, reconeix que hi haurà converses per valorar el fitxatge del santcugatenc.

Jordi Raga

No ho descartem. No sé si ara és el moment o d'aquí una o dues temporades.



Vista la bona sintonia existent entre jugador i entrenador, l'entitat santcugatenca contemplarà el retorn de Pol Carulla. Un jugador de la casa, amb experiència a l'elit de l'hoquei i amb voluntat de tornar al club de la seva ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.