Segueixen creixent


  • Comparteix:

El PHSC està realitzant una bona pretemporada

El PHSC està realitzant una bona pretemporada

El Patí Hoquei Sant Cugat empata (3-3) davant el Cerdanyola en el partit amistós disputat dimarts al vespre. Els santcugatencs han capgirat dos gols dels cerdanyolencs, però no han aconseguit mantenir l'avantatge i han encaixat el gol de l'empat definitiu en els últims minuts.

El Patí Hoquei Sant Cugat suma el segon partit amistós consecutiu sense perdre després de la victòria davant el Mollet i l'empat amb el Cerdanyola, tots dos d'una categoria superior. Contra els cerdanyolencs, els vermell-i-negres han aconseguit un meritori empat.

El partit ha començat amb dos gols en contra, que ràpidament ha contrarestat l'equip de Jordi Raga, capgirant el marcador amb tres gols. Tot i el bon joc santcugatenc, l'equip local ha buscat l'empat i finalment ha igualat el marcador amb un bon contratac que s'ha culminat amb el gol de l'empat definitiu.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, es mostra satisfet amb el nivell de joc.

Jordi Raga

Penso que estem en la bona línia, donant la cara amb equips de Nacional Catalana.


El Patí Hoquei Sant Cugat començarà la temporada a la Primera Nacional Catalana el proper 19 de setembre a la pista del SHUM Maçanet B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.