Volen començar amb un tres de tres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHSC

Imatge d'arxiu del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) visita la pista del CP Vic B aquesta nit a partir de les nou, en la tercera jornada de Primera Catalana. Els santcugatencs, que han sumat dues victòries en les dues jornades disputades, esperen confirmar aquest bon inici de temporada en una pista complicada com és la del conjunt vigatà.

El Patí Hoquei Sant Cugat ha demostrat una gran efectivitat de cara a porteria en els dos partits disputats fins al moment. 15 gols a favor i cinc en contra són un bon bagatge per a un equip que aspira a tot aquesta temporada. La passada jornada contra el CT Barcino van aconseguir un 10-1, en un partit on van combinar el bon joc amb una gran capacitat anotadora.

Aquesta nit, però, es trobaran un rival molt complicat: el CP Vic B. Els vigatans, tot i que no han debutat aquesta temporada encara en lliga, ja van demostrar l'any passat que tot i donar protagonisme als jugadors júniors del club, són un bloc amb molta qualitat i difícil de superar, tal com comenta l'entrenador santcugatenc, Jordi Raga.

Jordi Raga

Juguen amb júniors però tenen un bon equip. Són díficils com ja van demostrar l'any passat.



El matx entre el Vic B i el PHSC, aquesta nit a partir de les nou al Pavelló Olímpic del CP Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.