El PHSC s'exilia provisionalment al CAR i a la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

El mal estat del parquet del PAV-2 ha provocat que el Patí Hoquei Sant Cugat distribueixi els seus conjunts a la ZEM Jaume Tubau i al CAR perquè puguin disputar els seus partits de cap de setmana. El sènior femení i el masculí de Segona Catalana han suspès els seus partits. L'altre club afectat, l'Escola de Patinatge Artístic, podrà continuar amb la seva activitat normal ja que només utilitza un terç de la pista.

Tot i els esforços per intentar mitigar els efectes de les pluges sobre el parquet del PAV-2, el Patí Hoquei Sant Cugat ha decidit el seu pla d'actuació de cara a la jornada de cap de setmana. Els conjunts del planter del club vermell-i-negre es traslladaran a la ZEM Jaume Tubau i a la pista del CAR que estarà en disposició del Patí Hoquei Sant Cugat durant quatre hores, dissabte de dues a sis de la tarda.
El mal estat del parquet ha fet que alguns conjunts, al no haver pogut entrenar en condicions, hagin decidit suspendre els seus compromisos de cap de setmana com és el cas del sènior femení o el segon equip masculí. El conjunt femení debutava aquesta jornada a l'OK Lliga rebent l'Arenys de Munt, mentre que el sènior de 2a Catalana havia de jugar al PAV-2 contra l'Hoquei Club Sant Just. El director esportiu del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que no seria bo per l'equip jugar aquest cap de setmana amb els pocs entrenaments que ha pogut fer.

Jordi Raga

És el primer partit a casa i amb només un entrenament i havent de jugar a una pista que no coneixem com la del CAR, el millor és l'aplaçament.





L'únic conjunt que no veu afectat el seu partit de cap de setmana és el sènior masculí que juga dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la pista del Club Patí Taradell. L'Escola de Patinatge Artístic no haurà de marxar del PAV-2 ja que només utilitza un terç de la pista i no veu afectat el seu treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.