El PHSC femení topa amb el Cerdanyola i els pals


  • Comparteix:

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) cau a la pista del Cerdanyola (3-1) en un matx marcat pel contundent inici de les locals, que han aconseguit els tres gols en els primers cinc minuts. Els pals tampoc han jugat a favor de les santcugatenques, que han topat amb ells en tres ocasions.

El començament fulgurant del Cerdanyola ha agafat les santcugatenques fredes, que n'han patit les conseqüències. Dos gols de Yolanda Font en les dues primeres aproximacions ha fet que les vermell-i-negres s'hagin posat les piles. Un minut i mig després Paula Torner a retallat les distàncies, però ràpidament el Cerdanyola ha fet el tercer. Cinc minuts i quatre gols feien presagiar un resultat d'escàndol, però el marcador no s'ha mogut, en gran part per culpa dels pals. El PHSC ha topat tres vegades amb la porteria rival, sense aconseguir cap recompensa. Al final, derrota dolorosa per a les santcugatenques. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, reconeix que no han sabut jugar el partit.

Jordi Raga

No hem sabut jugar el partit. Amb una mica d'intel·ligència era un matx remuntable.




La propera setmana les jugadores vermell-i-negres descansen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.