Perden, però la permanència encara és possible

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat perd (3-4) contra el Girona HC en un matx molt igualat que s'ha decidit en uns darrers minuts molt intensos. Les noies de Jordi Raga encara mantenen opcions de salvació i tenen contra l'Sferic Terrassa i el Vigo Stick dos partits trascendentals per mantenir la plaça a l'OK Lliga.

Bon partit de les santcugatenques, que tot i la derrota, han fet patir a les gironines per endur-se la victòria de Sant Cugat. Paula Torner ha avançat a les noies de Jordi Raga en el minut 4, i set més tard, Maria Rosa Tamburini ha fet el segon aprofitant un ràpid contraatac. Però abans d'arribar al descans el Girona ha retallat distàncies.

En el segon temps el matx ha continuat amb ocasions per totes dues bandes i han estat les gironines les que han aconseguit l'empat a dos. El matx ha continuat amb un joc molt intens i fins i tot dur en algunes accions puntuals. Amaya Gutierrez ha aprofitat un strock per fer el tercer, però les gironines, quartes classificades, han remuntat amb dos gols a les acaballes del matx i s'han endut la victòria del pav-2 de la rambla del Celler.

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat Maria Rosa Tamburini comenta les opcions de salvació per les santcugatenques.