La permanència és possible, però resten tres finals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

El Patí Hoquei Sant Cugat femení afronta la primera de les tres finals que li resten per intentar salvar la plaça de l'OK Lliga rebent diumenge a tres quarts d'una del migdia l'Sfèric Terrassa. Les santcugatenques han de sumar almenys dues victòries en tres partits i contra l'Sfèric Terrassa tenen una bona oportunitat per intentar buscar el triomf.

Tot i la derrota de la darrera jornada de les santcugatenques en els darrers instants contra el Girona, les santcugatenques arriben amb moral a una recta final de la temporada on encara tenen opcions de permanència a l'OK Lliga. El calendari ha volgut que en les darreres jornades, on necessiten dos triomfs per mantenir la categoria, tinguin enfrontaments contra equips de la part baixa, fet que els dóna més opcions d'aconseguir un resultat positiu. Sfèric Terrassa, Igualada HC i Vigo Stick són els tres rivals que li resten al Patí Hoquei Sant Cugat i contra els tres tenen opcions de triomf.

La primera final arriba aquest diumenge contra l'Sfèric Terrassa al pav-2 de la rambla del Celler. Les santcugatenques tindran davant un conjunt egarenc que ja està salvat i que la darrera jornada va caure (1-2) contra el Noia Freixenet, màxim rival de les vermell-i-negres per mantenir la categoria. La capitana del Patí Hoquei Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini, comenta aquest matx contra un rival contra qui van perdre a l'anada (3-0).

Maria Rosa Tamburini

Tot i el resultat, el partit d'anada contra nosaltres va ser molt igualat i a casa les podem guanyar.


Aquest diumenge el Pati Hoquei Sant Cugat es juga bona part de les seves opcions de salvació a partir de tres quarts d'una del migdia al pav-2 de la rambla del Celler contra l'Sfèric Terrassa. Igualada HC i el cuer Vigo Stick seran els propers rivals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.