Salvades!

El Patí Hoquei Sant Cugat femení venç (5-0) el Vigo Stick i aconsegueix la permanència a l'OK Lliga. Les noies de Jordi Raga encarrilen la victòria amb un gol en el primer minut de Maria Rosa Tamburini i guanyen un partit que han dominat clarament i on han tingut ocasions per aconseguir un avantatge encara més ampli.

Les santcugatenques han fet els deures i no s'han confiat tot i jugar contra un Vigo Stick que ha arribat al pav-2 de la rambla del Celler sense haver sumat cap victòria. Ben aviat Maria Rosa Tamburini ha donat avantatge a les vermell-i-negres aconseguint un gol que ha donat tranquil·litat a l'equip de Jordi Raga. Les ocasions han anat arribant, però unes vegades els pals i d'altres la bona actuació de la portera gallega han impedit que el Patí Hoquei Sant Cugat hagi marxat al descans amb el partit sentenciat. Abans d'arribar al final del primer temps, Blanca Soldevila ha fet el segon per les santcugatenques i en el primer minut del segon temps, Elisenda Gasso ha sentenciat el matx fent el tercer.

Per la seva banda el Vigo Stick ha arribat en comptades ocasions amb perill a la porteria del PHSC. En els minuts vuit i nou, Paula Torner i Maria Rosa Tamburini han fet el quart i cinquè per un PHSC que s'ha acomiadat de la seva afició amb una golejada i el que és més important, amb la permanència a l'OK Lliga.

L'entrenador del PHSC, Jordi Raga, valora l'esforç que han fet les seves jugadores en els darrers partits per salvar la categoria.

Jordi Raga

Estic molt content perquè la permanència era difícil, però hem tret els darrers tres partits i estic molt satisfet.

La propera temporada el PHSC tornarà a jugar a la màxima categoria de l'hoquei patins femení estatal, l'OK Lliga.