El Patí Hoquei Sant Cugat exposa les fotografies del Torneig Joan Petit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat mostrarà el reportatge fotogràfic de l'11a festa-torneig Joan Petit el dimecres 22 a les vuit dels vespre al Pav-2 de la rambla del Celler. L'acte servirà per fer entrega de la samarreta Joan-Petit a tots aquells voluntaris que encara no la tenen.

L'entitat vermell-i-negra reviurà el Joan Petit disputat el 14 de maig amb l'exposició de les fotografies de la festa-torneig. Es vol aprofitar l'acte per reunir tots aquells que van col·laborar en el correcte desenvolupament de la jornada i, de passada, fer l'entrega de la samarreta commemorativa a aquells que encara no la tenen.

El club recorda que el compte corrent de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer encara està obert per poder fer-hi aportacions econòmiques i encoratja tothom a mostrar la seva solidaritat (2081-0205-81-3300009811).

L'exposició es farà el dimecres 22 a les vuit del vespre al Pav-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.