Colomer: 'És positiu fer els desplaçaments llargs a la primera volta de la temporada'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les vermell-i-negres

Imatge d'arxiu de les vermell-i-negres

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat femení, Francesc Colomer, ha fet una valoració positiva del calendari d'OK Lliga en una entrevista a Cugat.cat. Colomer creu que és bo per l'equip que els desplaçaments llargs siguin a la primera volta de la temporada. El conjunt vermell-i-negre, que té com objectiu la consolidació a l'OK Lliga Femenina, comença la nova temporada a la pista de l'Alcorcón el proper 5 de novembre.

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat ha fet una valoració positiva del calendari de la propera temporada. Les santcugatenques encara no tenen cap fitxatge tancat i sí la baixa confirmada de la jugadora Amaia Gutiérrez. L'entrenador del primer equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, ha assegurat que el calendari és positiu.

Francesc Colomer

Tenir els desplaçaments llargs a la primera volta és bo, encara que els rivals més forts els tenim a les quatre primeres jornades.



Colomer ha assegurat que l'objectiu de les vermell-i-negres és aconseguir la permanència i intentar estar el més amunt possible.

Francesc Colomer

El primer objectiu és consolidar l'equip a l'OK Lliga femenina i intentar estar el més amunt possible.




Els entrenaments de les santcugatenques començaran l'1 de setembre amb alguns amistosos per preparar la nova temporada que comença el 5 de novembre davant l'Alcorcón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.