El Patí Hoquei Club Sant Cugat sua però venç a la pista del Mollet

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHSC) sua en els últims minuts per superar el Mollet (3-4), equip que lluita per no caure a les posicions de descens de la Lliga Nacional Catalana. Tot i controlar el partit i anar sempre per davant en el marcador, el Mollet s'ha col·locat a només un gol en els últims minuts i els de Jordi Raga han hagut de treballar de valent per mantenir la diferència final.

Durant els primers compassos els dos conjunts han presentat les seves cartes i han tantejat el terreny, però als cinc minuts Pablo ha convertit un penal i ha avançat els vermell-i-negres, que han eixamplat les distàncies amb el segon pocs minuts més tard traduïnt en gols el domini en el joc. Ara bé, una jugada afortunada dels molletencs amb un xut que ha passat entre la defensa santcugatenca ha retallat distàncies, que de nou s'han ampliat amb el tercer dels de Raga abans del descans.

La segona meitat ha començat amb mal peu per als interessos visitants. A pocs instants de la represa el Mollet ha fet el segon, i han posat tota la carn a la graella conscients de la complicada situació que viuen. Un contraatac del Patí Hoquei ha aturat aquesta bona dinàmica, fent el quart, i quan mancaven pocs minuts els molletencs han posat l'emoció al tram final del matx que, en qualsevol cas, ha acabat caient de la part dels visitants. El tècnic del PHCSC, Jordi Raga, explica la importància de sumar punts en aquests tipus de partits.

Jordi Raga

Aquest partit era perillós, necessiten punts, per intentar estar fins al final amb possibilitats hem de guanyar tots els partits.

Amb aquests tres punts els santcugatencs en sumen 55 i es mantenen a les quatre primeres posicions. Ara arriba el tram definitiu i final de la temporada, amb enfrontaments directes amb els tres rivals de dalt. El següent partit, però, els toca defensar l'avantatge amb el cinquè classificat, el Masies de Voltregà.