El Patí Hoquei Sant Cugat femení vol continuar somiant amb la permanència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Patí Hoquei Sant Cugat visita aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda el Bigues i Riells a la 24a jornada de l'OK Lliga. Les santcugatenques necessiten repetir la bona actuació de la passada jornada per continuar amb opcions de permanència davant un Bigues i Riells que no s'hi juga res.

L'equip vermell-i-negre no llença la tovallola i tot i estar tota la temporada en llocs de descens encara té opcions de permanència. Les santcugatenques són avantpenúltimes amb 19 punts, quatre menys que el primer equip que no baixaria de categoria, el Cerdanyola, conjunt contra el que s'enfronten a l'última jornada de campionat.

Queden tres partits i el primer rival és un Bigues i Riells que ja s'ha salvat i que a la primera volta va guanyar per la mínima a Sant Cugat (3-4) en un partit molt igualat. L'entrenador del femení del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, creu que la salvació encara és possible i que les seves jugadores han d'anar al màxim en tot moment.

Francesc Colomer

Contra el Bigues i Riells crec que podem puntuar. A les jugadores les motivo dient que pensin que cada pilota o cada jugada és la darrera i que pensin en el que ens juguem.




El matx es disputa aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda a la pista del Bigues i Riells. L'equip santcugatenc necessita puntuar per continuar somiant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.