Un doblet seria històric


  • Comparteix:

Gemma Mengual i Andrea Fuentes, després de penjar-se la medalla de plata de natació sincronitzada per parelles, tenen una nova oportunitat de pujar al podi als Jocs Olímpics de Pequín. Demà disputen la rutina tècnica d'equips, i dissabte la final.

Ja han fet història, i volen engrandir-la. Una nova medalla en natació sincronitzada seria memorable per l'esport espanyol. Les esportistes del CAR de Sant Cugat, Andrea Fuentes i Gemma Mengual, van mostrar un nivell excel·lent en la final per parelles, a la que només es van veure superades per la parella rusa.

Demà, amb la resta de l'equip espanyol de sincronitzada, comencen la rutina tècnica i dissabte disputen la final per equips, en un competició en la que tenen moltes opcions de pujar al podi. Ja s'han tret la pressió de triomfar en uns Jocs Olímpics, i tenen un gran palmarés en la resta de competicions internacionals, cosa que confirma a l'equip espanyol com un dels favorits.

Tal és la confiança que tenen en fer un gran paper, que la delegació espanyola de natació sincronitzada ha aparcat les celebracions per la plata de Mengual i Fuentes, fins després de la final per equips. Si mostren el mateix nivell que en parelles, el podi es gairebé segur.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.