Xaus continua setè en la general de Superbikes


  • Comparteix:

E pilot santcugatenc Ruben Xaus acaba vuitè i setè en les dues mànegues del Gran Premi de Sant Marino, al circuit de Misano. Amb aquest resultat, el santcugatenc segueix setè a la general.

Xaus ha tornar a brillar amb llum pròpia aquest cap de setmana al Gran Premi de San Marino. Les dues mànegues disputades han servit per posar de manifest l'evolució en el pilotatge de Xaus. A la primera mànega ha quedat vuitè i a la segona, Xaus ha pujat un lloc més, finalitzant setè. La cursa ha estat dominada de cap a peus per l'australià Troy Bayliss, que presenta de forma clara la seva candidatura al títol mundial. Amb aquests resultats, el pilot santcugatenc continua en la setena posició de la categoria amb 130 punts. Una categoria que segueix dominada, una setmana més, pel britànic Toseland.
La propera cursa serà a la República Txeca, al circuit de Brno, el 22 de juliol. Abans, però, els pilots faran un test al circuit italià de Vallelunga el dia 9 del mes vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.