Cebrián deixa el títol vist per sentència


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc David Cebrián s'adjudica una nova prova del Campionat de Catalunya de Fórmula Karting a Lliçà. A falta de dues curses, Cebrián és líder de la general amb un aventatge de 25 punts sobre el segon classificat.

Cap de setmana d'èxit el que ha tingut el pilot santcugatenc David Cebrián al Kartòdrom de Lliçà de Vall. El de Sant Cugat s'ha proclamat campió de la sisena prova de la temporada després d'haver aconseguit la pole position als entrenaments, i un triomf i segon lloc en les dues mànegues de carrera. Per aquests motius doncs, Cebrián es mostra especialment content de com ha anat el cap de setmana.

Dani Campos

Ho valoro molt positivament. Estic content per com ha anat tot


Aquest resultat deixa a Cebrián molt ben situat en la classificació general d'aquest Campionat de Catalunya de Fórmula Kart, ja és líder amb 145 punts, 25 per sobre de Valdi Domènech, el seu màxim perseguidor. Resten dues proves per concloure el campionat, totes dues també a Lliçà de Vall, i Cebrián ho té molt bé per aconseguir el títol. Ell però, no pensa aixecar el peu de l'accelerador.

David Cebrián

Vull guanyar. No pateixo per xocar quedar fora, ja que només m'ha passat una vegada en tot la temporada


Amb tot, encara queda també per disputar la segona prova del Campionat d'Espanya, a finals del mes d'octubre a Alcañiz, Aragó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.