Bon debut de Xaus amb BMW


  • Comparteix:

Aquesta és la nova BMW del santcugatenc Rubèn Xaus

Aquesta és la nova BMW del santcugatenc Rubèn Xaus

El pilot santcugatenc Rubèn Xaus estrena la BMW que pilotarà l'any vinent amb bons resultats, als primers entrenaments de la temporada al circuit valencià de Xest. Xaus ha finalitzat enguany en la desena posició del campionat del món de Superbikes, on ha pilott una Ducati de l'equip Sterilgarda.


Notable presa de contacte del santcugatenc amb la nova BMW. Xaus ha debutat amb la que serà la seva moto la temporada vinent, i ho ha fet al costat de Troy Corser, el subcampió del món de l'any passat i que lluitarà també per aconseguir el títol.
Han estat dues sessions d'entrenament a València que han servit al santcugatenc per començar a preparar el que ha de ser una moto guanyadora. Els temps, poc importants a aquestes alçades del calendari, han mostrat la millora constant del pilot local i les bones sensacions que li ha transmès la BMW.
Xaus ha signat un contracte per dues temporades amb l'equip alemany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.