El torneig de pàdel 'Ajudem als altres' entrega 13.000 euros a Càritas


  • Comparteix:

El segon torneig de pàdel 'Ajudem als altres', organitzat pel Junior FC, recapta 13.000 euros que aniran destinats al projecte 'Talleret' de Càritas. Aquesta, que ha estat la primera activitat esportiva que recull beneficis per a projectes solidaris de Càritas, obre la porta a la vinculació entre l'esport i la solidaritat santcugatenca.

Càritas ha rebut el xec durant l'entrega de premis del segon torneig de pàdel 'Ajudem als altres', que ha tingut llloc aquest divendres al Restaurant Bocca. L'assistenta social de Càritas Sant Cugat, Amèlia de Juan, s'ha mostrat molt satisfeta d'aquesta nova relació entre l'esport i la solidaritat.

Amèlia de Juan

Nosaltres volem fer un servei a la ciutat i a vegades la ciutat et torna. Amb actes com aquest veus que arribes a un altre tipus de gent que també té ganes de col·laborar.





De la seva banda, l'Alcalde, Lluís Recoder, ha explicat a Cugat.cat que en actes com aquest, ens mostrem com un equip davant la pobresa.

Lluís Recoder

Sortosament tenim entitats com Càritas, que ho estan fent molt bé. Aquesta és una feina de tota la societat i, amb actes com aquest, demostrem que davant de la pobresa som un equip.






Els 13.000 euros recaptats aniran destinats al projecte 'Talleret', que té com a principal objectiu donar feina a dones embarassades o que acaben de donar a llum i es troben a l'atur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.