El pàdel serveix per fomentar la lectura al Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

El Valldoreix acull el torneig Pàdel i Cultura

El Valldoreix acull el torneig Pàdel i Cultura

La 1a edició del torneig 'Pàdel i Cultura' es disputa dissabte al Club Esportiu Valldoreix amb 50 parelles inscrites en les categories infantil, aleví i benjamí. Els participants rebran un llibre gentilesa de Círculo de Lectores i gaudiran d'un clínic amb la presència del número 1 del món, l'argentí Fernando Belasteguín.

50 parelles vingudes de tota Catalunya disputaran diferents partits en categoria infantil, aleví i benjamí. La jornada comença a les onze del matí amb una exhibició de la selecció catalana. A les dotze hi haurà un clínic amb la presència del número 1 del món, l'argentí Fernando Belasteguín. A partir de la una començaran els partits fins les set de la tarda, quan es farà l'entrega de premis.

El director esportiu del club valldoreixenc, Roger Badia, creu que aquesta és una bona oportunitat per promocionar el pàdel i el club.

Roger Badia

El nostre objectiu és arribar a tenir una escola de pàdel per a nens i promocionar aquest esport al club.


Tots els participants rebran un llibre gentilesa de Círculo de Lectores i entraran en un sorteig de material esportiu de la marca Babolat. El dia finalitzarà amb una xocolatada prevista a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.