Arriba el primer torneig de pādel ASDI


  • Comparteix:

El 1er Torneig de Pādel ASDI Sant Cugat en benefici de persones amb discapacitat es disputarā a les instalˇlacions del Junior del 28 de setembre al 3 d'octubre. El torneig estā organitzat pel Restaurant-Club Bocca i el Club Junior i s'espera la participaciķ d'unes 120 parelles.

En l'acte de presentaciķ del torneig hi han assistit representants del Bocca i del Junior, la presidenta d'ASDI, Mercč Martínez, el regidor d'Esports, Xavier Amador, i la tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha remarcat la importāncia d'iniciatives com aquesta.

Carmela Fortuny

Felicitar a Bocca i a Junior per aquesta iniciativa i encoratjar a d'altres empreses perquč facin iniciatives semblants.



Els beneficis del torneig aniran a ASDI que té prevista la construcciķ de la residčncia Enriqueta Guach, destinada a persones amb discapacitat majors d'edat. Els organitzadors han creat una fila 0 per poder fer donatius i una polsera benčfica a la venda a les instalˇlacions del Junior, i al Bocca i la Masia. La presidenta d'ASDI, Mercč Martínez, es mostra molt satisfeta que el torneig es tiri endavant.

Mercč Martinez

Avui és un dia meravellķs per nosaltres i estem emocionats de poder comptar amb gent tant solidāria.



El torneig es disputarā del 28 de setembre al 3 d'octubre a les instalˇlacions del Junior. Per qüestions de logística, la inscripciķ estā oberta a 120 parelles, amb un preu de 40 euros per participant. A més dels partits propis del torneig, l'organitzaciķ ha preparat un sopar pel darrer dia de competiciķ al Restaurant-Club Bocca, on també es farā l'entrega de premis.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.