El Rugby Sant Cugat defuig de la relaxació davant el cuer, el Químics


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Club Rugby Sant Cugat desafia el relaxament en el partit d'aquest dissabte, a les quatre de la tarda, a casa davant el cuer del grup B de Divisió d'Honor B, el Químics Rugby Barcelona. Els de Leo Pereira afronten un repte molt diferent respecte la jornada anterior, quan van visitar el camp del líder, el Club Rugby La Vila. El tècnic argentí dels santcugatencs aprofitarà per fer rotacions i donar minuts als menys habituals.

Falten cinc jornades per a l'acabament de la fase regular i el Rugby Sant Cugat segueix pendent del compte enrere per classificar-se per a la fase d'ascens a la Divisió d'Honor per quarta temporada consecutiva. Aquest cap de setmana, és propici perquè els de Sant Cugat sumin els quatre punts del triomf i el punt de bonus ofensiu, un rendiment que podran obtenir sempre que no es relaxin pel fet de jugar contra el cuer.

El Químics no sap què és guanyar un partit i només ha sumat quatre punts en 12 jornades, malgrat el seu caràcter batallador i voluntariós. A l'anada, els barcelonins ja van tastar el poder dels santcugatencs. Per tot plegat, Pereira provarà alguns mecanismes nous que s'han treballat últimament.

Leo Pereira

Són partits que són bons per donar minuts a la gent que en juga menys. Et permet provar coses noves.


Cesar O'Campo, Alex Alonso, Ghi-Fe i Cruze Len Joseph seran baixa per lesió, mentre que Nico Gómez ho serà per motius personals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.