Tim Smith ja està preparat per tornar a jugar amb el Club Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Tim Smith espera debutar ben aviat amb el primer equip del Rugby Sant Cugat

Tim Smith espera debutar ben aviat amb el primer equip del Rugby Sant Cugat

El jugador neozelandès del Club Rugby Sant Cugat, Tim Smith, està a disposició del tècnic, Arturo Trenzano, per tornar a jugar amb el primer equip després de gairebé una temporada de baixa per lesió. Smith es va lesionar a la primera jornada de lliga de la temporada passada i ha estat un any sense participar amb el primer equip.

El Club Rugby Sant Cugat va incorporar el neozelandès Tim Smith, de 24 anys, provinent del Christchurch Rugby Football Club de Nova Zelanda la temporada passada. Smith juga de centre o ala i destaca per la seva velocitat i potència en el placatge defensiu, i havia de ser un dels referents de l'equip. Després de debutar davant el Barcelona Enginyers Rugby, el neozelandès es va lesionar al genoll i no es va a recuperar durant la temporada.

Smith ja s'ha recuperat i ha disputat els primers minuts amb el filial. L'entrenador del primer equip, Arturo Trenzano, destaca la importància en el joc que tindrà aquest jugador a l'esquema del conjunt santcugatenc.

Arturo Trenzano

És un jugador que ens aportarà molta qualitat tant en defensa com en atac.


Trenzano desconeix quan podrà entrar a la primera convocatòria perquè encara li falta ritme de competició. Els santcugatencs són líders de la Divisió d'Honor B després de guanyar els quatre partits de lliga. Els d'Arturo Trenzano reben aquest dissabte el Barcelona Enginyers a les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.