El Rugby Sant Cugat tanca una primera volta molt irregular lluny dels objectius d'inici de curs


  • Comparteix:

Els santcugatencs han combinat bones actuacions amb derrotes contundents i inesperades

Els santcugatencs han combinat bones actuacions amb derrotes contundents i inesperades

El Rugby Sant Cugat ha tancat la primera volta com a setè classificat al grup B de la Divisió d'Honor B, amb un balanç de cinc triomfs i sis derrotes. Els santcugatencs han alternat bones actuacions i victòries de prestigi amb trams molt irregulars i desfetes inesperades. Malgrat que els resultats estan lluny dels objectius de principi de temporada, el tècnic, Luis Soares, està satisfet amb l'adaptació al sistema de joc i lamenta les circumstàncies que li han impedit consolidar un grup estable de jugadors jornada rere jornada.

L'entrenador del Rugby Sant Cugat reconeixia en la seva arribada al club aquest estiu que l'objectiu havia de ser tornar a disputar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor. Després de completar la primera volta del campionat, però, aquest objectiu sembla absolutament inassolible i el tècnic posa en valor el creixement de l'equip en el que considera una 'temporada de transició'. Soares destaca la igualtat d'una lliga en què a la zona mitjana hi ha sis equips en només sis punts de diferència.

Luis Soares

Hem perdut molts partits però notem que estem igualats amb tots els equips, en la proposta de joc, en el físic i en les individualitats. Hem competit d'igual a igual i al final ens falten petits detalls.


Els santcugatencs han aconseguit només una victòria fora de casa, paradoxalment l'única que han sumat davant un dels quatre primers classificats. El tècnic del Rugby Sant Cugat es queda amb l'adaptació a la proposta de joc com a element més positiu, i explica el pitjor de l'equip en aquest tram inicial.

Luis Soares

Paguem molt la rotació, cada setmana és un equip diferent, amb gent nova. Entre lesions, viatges i altres coses, no podem definir l'equip, trobar l'estabilitat i guanyar confiança.


Després de tres derrotes seguides, Soares assegura que l'equip ja pensa a recuperar lesionats i millorar els resultats a la segona volta. La primera prova serà aquest cap de setmana al camp de L'Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.