El Club Rugby Sant Cugat convocarà eleccions a la presidència el dijous 15 de març


  • Comparteix:

Mauri Benito, l'encara president del Rugby Sant Cugat

Mauri Benito, l'encara president del Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat celebrarà eleccions a la presidència el dijous 15 de març. Aquesta ha estat la data triada per conèixer el relleu de Mauri Benito, que deixarà la presidència després de quatre temporades 'per obrir una nova etapa' a l'entitat. Benito abandonarà el càrrec al febrer, quan el primer equip del club estigui encarant la recta final de la temporada.

Després de la marxa de Joan Pradas, Mauri Benito ha liderat la junta directiva del Club Rugby Sant Cugat. Des de llavors, tres fases d'ascens a la màxima categoria estatal han dut el projecte de Benito a fregar la seva culminació: alçar el rugbi santcugatenc a la l'elit, la Divisió d'Honor, un fet impensable només uns anys enrere.

A l'última temporada i la que es troba en curs, però, el rendiment de l'equip ha baixat, sobretot tenint en compte la dificultat de retenir els grans jugadors pel fet de no haver arribar a ascendir. Ara bé, segons l'encara president del Rugby Sant Cugat, deixa el club 'amb molt bona salut econòmica, una estructura esportiva i tècnica consolidada i una vida social activa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.