La UESC de tennis taula té la promoció d'ascens a tocar i lluitarà pel primer lloc


  • Comparteix:

Antón durant un partit

Antón durant un partit

La UESC de tennis taula és una de les principals candidates a l'ascens de categoria en el grup 4 de Segona Nacional. Disputades 14 jornades de competició els santcugatencs se situen en segona posició, amb una sola derrota, precisament davant el líder invicte, el Premià de Mar. Tots dos conjunts es veuran les cares d'aquí a dues setmanes i es diputaran la primera plaça del grup i, per tant, el lloc que garanteix l'ascens directe a Primera Nacional.

El conjunt santcugatenc no ha amagat des d'un inici la seva voluntat i capacitat de retornar a Primera Nacional, categoria que va perdre la temporada passada. Els resultats estan acompanyant i, actualment, els santcugatencs ocupen la segona plaça a dos punts del líder, el Premià de Mar, que ha estat l'únic equip capaç de derrotar-los. Precisament, tots dos conjunts es veuran les cares d'aquí a dues setmanes, en el partit que decidirà qui és el primer, i puja automàticament de categoria, o, per contra, finalitza segon i ha de jugar la promoció d'ascens. El palista de la UESC, Josep Antón, es mostra confiat de les opcions d'assolir la Primera Nacional.

Josep Antón

S'hauria de torçar molt la cosa per no quedar segons. Sabem que en una fase d'ascens tot pot passar, però tenim un bon equip.



Abans del decisiu matx davant el Premià de Mar, els santcugatencs disputen la 15a jornada de lliga davant el cinquè classificat, el CAI Santiago. Antón adverteix que serà un matx complicat.

Josep Antón

El partit contra el Santiago és dur, perquè és un dels primers cinc classificats i varia molt el seu joc segons qui jugui.







La UESC rep el CAI Santiago aquest dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.