Marc Segura: 'Donaré la meva millor versió per guanyar l'Objectiu Paki'

Segura serà el respresentant santcugatenc en aquets concurs musical de joves talents


  • Comparteix:

Marc Segura serà el representant de Cugat Mèdia als càstings finals del talent show 'Objectiu Paki' i té molt clar que 'ho donaré tot per guanyar aquest concurs'. Segura, de 16 anys, estudia el Batxillerat humanístic a l'IES Angeleta Ferrer i és alumne de la Coral Escola Marina Bbface de la nostra ciutat. El santcugatenc competirà ara amb els 38 representants de les altres televisions locals en tres càstings que es faran a TV Cardedeu. Els deu finalistes passaran a formar part del programa 'Objectiu Paki', que començarà a principis de 2023. El premi del guanyador/a finals consisteix a enregistrar tres singles en un estudi de so professional designat per Crea Music, difusió i promoció del primer single i l'actuació en un concert a l'escenari del Polvorí a la Festa Major de Cardedeu 2023.

Marc Segura va veure aquest divendres a la nit com el seu nom era l'escollit pel jurat integrat per la periodista musical de Cugat Mèdia, Jèssica Sotodosos; l'artista i professora de música Anna Luna; i la guanyadora de la segona edició d''Objectiu Paki', la santcugatenca Martina Burón.

Segura va rebre una allau de felicitacions dels seus companys de classe i va rebre amb molta alegria la notícia. "Encara no m'ho crec. Cantar és el que més m'agrada i vull representar Sant Cugat de la millor manera possible". Preguntat sobre si es veu amb opcions de guanyar el concurs, el santcugatenc es mostra optimista i no amaga "les ganes que tinc d'arribar a dedicar-me professionalment a la música".

Segura també seguirà estudiant perquè vol ser professor de grec i llatí en un futur.

CONSULTA LES BASES D'AQUESTA EDICIÓ D''OBJECTIU PAKI'









Marc Segura

Haig de donar la meva millor versió per guanyar el concurs. Vull dedicar-me profesisonalment a la música.

Marc Segura

Encara no m'ho puc creure. Vull representar de la millor manera possible a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.