Júlia de Paz, premi Gaudí al millor curtmetratge per 'Harta'

L'obra ha estat escrita per la mateixa directora santcugatenca junt amb Núria Dunjó i produïda per Sergio Grobas


  • Comparteix:

L'equip del curtmetratge 'Harta', amb la directora Júlia de Paz (centre), Sergio Grobas i Núria Dunjó, a la catifa vermella dels Gaudí al MNAC / Foto: ACN

L'equip del curtmetratge 'Harta', amb la directora Júlia de Paz (centre), Sergio Grobas i Núria Dunjó, a la catifa vermella dels Gaudí al MNAC / Foto: ACN

El curtmetratge 'Harta', dirigit per la santcugatenca Júlia de Paz, ha estat escollit com el millor de la seva categoria a la gala dels Premis Gaudí, celebrats aquest diumenge al Museu Nacional d'Art de Catalunya. L'obra, escrita per De Paz, Núria Dunjó i produïda per Sergio Grobas, s'ha imposat a la gala del cinema català a 'Demà ho deixem', de David Moragas; a 'El día que volaron la montaña', d'Alba Bresolí; i a 'Solo', d'Alberto Gross.

Júlia de Paz, en el moment de recollir el premi sobre l'escenari, s'ha recordat de la seva mare i ha tingut un record també per a les set santcugatenques encausades i pendents de judici encara per tallar les vies dels FGC el 8-M de 2018.



Un premi indirecte per a Jordi Lara

A part de Júlia de Paz, un altre premi Gaudí amb regust santcugatenc va ser el que es va endur 'Sis nits d'agost' com a millor pel·lícula per a televisió. Aquesta pel·lícula, que explica els últims dies de vida de Lluís Maria Xirinacs, està basada en el llibre que du el mateix nom de l'escriptor de Sant Cugat Jordi Lara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.