El músic santcugatenc Tacho estrena 'Sèpia', el seu segon disc

La gira d'aquest nou treball finalitzarà a Barcelona, el 17 de maig


Temes relacionats

El santcugatenc Tacho presenta el seu nou tema, 'Prender el chalé' ( 4/des/22)

Tacho (artista): 'És un privilegi ser un dels 26 escollits per al 'Girando por salas'' ( 4/nov/22)


  • Comparteix:

Imatge de promoció de 'Sepia', el nou disc de Tacho / Foto: @siempredeluto

Imatge de promoció de 'Sepia', el nou disc de Tacho / Foto: @siempredeluto

El músic santcugatenc Tacho, nom artístic de Sergi Aragó, estrena 'Sepia', el seu segon àlbum. Segons ha explicat l'artista a Cugat Mèdia, el relat del disc gira al voltant de la transformació, 'de l'alliberament que sents quan t'atreveixes a fer allò que t'apassiona'. Una vivència, la que el porta de la por a l'atreviment, que, segons diu, va viure quan va decidir deixar la seva feina d'entrenador personal per estudiar música, però també en moltes altres ocasions. 'Crec que ho experimenta molta gent i, en el meu cas, ho visc molt sovint, de forma quotidiana', ha confessat.

El disc fusiona gèneres musicals tan variats com el pop, la salsa, la música urbana, el 'rhythm and blues' (r&b), el trap i la samba, influències que ja estaven presents en el seu primer treball, 'Movimiento'.

Un concert a Barcelona tancarà, el 17 de maig, una gira que va començar el 9 de març a Madrid i que portarà els temes de 'Sepia' per un total d'onze ciutats de l'Estat espanyol.




Sergi Aragó

El relat del disc gira al voltant d'una transformació, d'una alliberació. Aquesta transformació és d'humà a sèpia. La paraula 'sèpia' al disc està tractada com un concepte i és el concepte que resumeix tot aquest relat, i l'imaginari i l'univers que hi ha al voltant del relat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.