Els curts més petits, a la Casa de Cultura


Temes relacionats

Tret de sortida de la Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat (23/set/10)

La 10a Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat incorpora una secció infantil (13/set/10)

Dani Codorniu: 'El curmatratge infantil i la secció filmoteca, dedicada al patrimoni, seran unes de les principals novetats' ( 5/ago/10)


  • Comparteix:

La 10a mostra de curtmetratges de la ciutat ha estrenat aquest divendres la novetat d'enguany, una secció dedicada al públic infantil. Els films, coneguts per la seva difusió a la televisió, van destinats a infants a partir de tres anys. Segons el president de Curts i més, Daniel Codorniu, la proposta fa extensible a totes les edats la celebració dels 10 anys de la mostra.

Les escollides per a l'estrena es diuen Lola, Virgínia i Sandra, personatges de moda entre els més menuts gràcies a la televisió. Amb la nova secció infantil, la mostra santcugatenca ha pretès celebrar la seva primera dècada amb totes les edats.

Els pares assistents a la primera sessió han elogiat la proposta.

Assistents

És una manera diferent de veure cinema, amb pel·lícules curtes. / Estem acostumats a tenir activitats el cap de setmana i això és molt bo pels que tenim fills.


Els curtmetratges pel públic més menut segueixen aquest dissabte amb les rèpliques en bebè de 'Les tres bessones' i aquest diumenge amb una sessió sorpresa. Les sessions són a la Casa de Cultura a les sis de la tarda.

A més, la mostra de curtmetratges viatja el vespre d'aquest dissabte a Llatinoamèrica i a diverses obres d'autor, entre ells, del guardonat Javier Fesser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.