'Sonrisas y Lágrimas' fa la seva única parada a Catalunya al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Venudes més de la meitat de les entrades de 'Sonrisas y lágrimas' al Teatre-Auditori (18/abr/12)

Escollits els finalistes per al musical 'Sonrisas y lágrimas' (17/feb/12)


  • Comparteix:

Ja fa més de 50 anys que es representa 'Sonrisas y Lágrimas'

Ja fa més de 50 anys que es representa 'Sonrisas y Lágrimas'

El Teatre-Auditori acull entre avui i diumenge el musical 'Sonrisas y Lágrimas'. Sant Cugat serà l'única ciutat catalana que acull el muntatge dins la seva gira per l'Estat espanyol. Els papers infantils de Kurt, Marta i Gretl estan representats pels nens santcugatencs que han estat seleccionats en un càsting al mateix Teatre-Auditori. 'Sonrisas y Lágrimas' es representarà set vegades. Les entrades, que estan exhaurides per a l'estrena i per a la sessió de dissabte a la tarda, es poden adquirir pels canals habituals de venda del Teatre-Auditori. Descobreix el musical 'Sonrisas y Lágrimas' a Cugat tv

Amb més de 50 anys d'història, 'Sonrisas y Lágrimas' està considerat un clàssic del teatre musical. Traduït a desenes de llengües, el muntatge arriba aquesta setmana a Sant Cugat amb més de 26 artistes en escena, encapçalats per Silvia Luchetti i Carlos Benito.

El repartiment el completen els nou nens i nenes santcugatencs que van ser escollits en el càsting que va tenir lloc al mateix Teatre-Auditori, entre un total de 140 aspirants. Els nens, d'entre quatre i 13 anys, protagonitzen els papers de Kurt, Marta i Gretl.

El musical explica la història de Maria, una novícia que entra a formar part de la família del capità Von Trapp, un vidu amb set fills que necessita una institutriu. La història està situada en el marc de la Segona Guerra Mundial, i explica la vivència real de la família Von Trapp, que va poder fugir del domini nazi gràcies a les seves qualitats musicals.

Un els productors del musical, Gonzalo Pérez, ha explicat la dificultat d'incorporar nens a les actuacions.

Gonzalo Pérez

Per fer un musical professional hem de treballar molt bé el paper que fan els nens. Per això hem fet aquest càsting exigent.




'Sonrisas y Lágrimas' es podrà veure al Teatre-Auditori des d'avui fins diumenge, amb sessions dobles divendres, dissabte i diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.