La CUP acorda a Molins de Rei si concorre a les eleccions al Parlament


Temes relacionats

La CUP afronta el dilema de presentar-se o no a les eleccions del 25-N ( 3/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge d'una de les assemblees locals prèvies / Font: Cup.cat

Imatge d'una de les assemblees locals prèvies / Font: Cup.cat

Aquest dissabte es tanca a Molins de Rei el procés de debat endegat per les assemblees locals de la CUP per decidir si finalment la formació es presenta a les eleccions del 25-N. La CUP de Sant Cugat hi participarà amb una quinzena de membres que traslladaran la reflexió que sota certes condicions 'és necessari i possible' presentar-se a les properes eleccions al Parlament.

La membre de formació Alba Johé ha destacat el procés participatiu que s'ha dut a terme arreu del país i ha explicat que a Sant Cugat, tot i que no es va adoptar una posició unànime sobre presentar-se a les eleccions, sí que es va constatar que la CUP ha de fer un pas endavant.

Alba Johé

A l'assemblea de Sant Cugat l'ambient que es respirava era que veiem necessari i possible presentar-se a les eleccions del dia 25.


La CUP considera que la contesa electoral del 25 de novembre podria obrir una porta que capgiri la dinàmica política que es viu actualment a Catalunya, i que permeti un avenç substancial en matèria nacional i social per al conjunt del poble català. Per això, la CUP manté el compromís de treballar en aquest sentit, i de fer els passos necessaris per tal de bastir una alternativa social i política en clau independentista i d'esquerres, que esdevingui una eina al servei de les classes populars catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.