The Eyes, La Papada de Rocío, Sol Lagarto, Stombers i Dolly Society, aquesta nit a Barraques


  • Comparteix:

Dolly Society tancaran la nit musical

Dolly Society tancaran la nit musical

El death-metal dels The Eyes obre a tres quarts d'11 la segona nit de Barraques, que també comptarà amb els conjunts La Papada de Rocío, Sol Lagarto, Stombers i Dolly Society. Un llançament de flams, una mostra de tango, una guerra d'aigua i un sopar argentí són algunes de les activitats que ompliran els espais de les Barraques del Camp de Batalla i la Carpa aquesta nit i matinada.

L'espai per excel·lència dels joves durant la cita, les Barraques, comptarà aquest any amb el death-metal dels The Eyes, que començarà la segona nit de festa grossa.

El grup santcugatenc de flamenc La Papada de Rocío oferirà dos concerts en el marc de la Festa Major 2010. La formació, que ja va actuar l'any passat al Centro Popular Andaluz, repeteix en aquest emplaçament i s'estrena a les Barraques al punt de la mitjanit. La banda flamenca ha preparat dues actuacions diferents per adaptar-se al públic i a l'espai.

El rock sureny de Sol Lagarto arribarà a dos quarts de tres de la matinada amb el seu nou treball, 'Días mejores...(?)'. L'àlbum de Sol Lagarto, on toca el guitarrista santcugatenc Frank Montasell, ha vist la llum el 30 de març.

Dolly Society és un grup de metal-rock que, tot i la seva curta trajectòria, tancarà els concerts en la segona nit de Barraques. Cançons que viatgen entre el rock, el hardcore, el funk i, fins i tot, el rap arriben a l'espai d'oci després de passar per escenaris d'altres localitats. Els quatre santcugatencs que componen el grup actuaran a un quart de cinc de la matinada.

Les activitats de Barraques començaran a les vuit del vespre amb un torneig de Màgic organitzat per Front Freak a l'espai del Camp de Batalla. Paral·lelament, la Carpa acollirà un sopar argentí de la mà del Centro Argentino del Vallès, que també oferirà una mostra de tango a les nou. Una hora més tard, hi haurà una mostra de música acústica a càrrec de l'Ilegal Festival.

A dos quarts d'11, els Bastoners, Rubgy i Kata Kitinga proposen un llançament de flams al Camp de Batalla, mentre que a tres quarts d'una hi haurà una guerra d'aigua de la mà de JEV-AJ, l'Escola d'Excursionisme i els Diables. Aquesta última entitat portarà a terme una 'malabarada' a les dues de la matinada. Entre la una i les cinc serà el torn de la Festa Fluor amb la tornada d''El Caserio', amb la col·laboració del Sant Sam. El tancament amb batucada serà a dos quarts de sis de la matinada amb els Tabalers de Diables i Kata Kitinga.

Les Barraques s'ubiquen a sota de la Masia de Can Solà, a tocar de la futura sala de concerts. El recinte d'oci està instal·lat en una esplanada propera a la nau, allunyada de les vivendes. L'Ajuntament ha habilitat un sistema d'autobusos entre dos quarts d'11 de la nit i dos quarts de set del matí que uneix les Barraques amb les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Cugat i Mira-sol, la plaça de Can Cadena de Valldoreix i el Pont del Diari de la Floresta.

La Bohèmia patrocina les actuacions d'aquesta segona nit de Barraques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.