Neix el 1r Ral·li Mas Gener - Monestir amb la voluntat de convertir-ho en cita anual


Temes relacionats

El barri de Mas Gener 'viatja' enrere en el temps per descobrir els cotxes antics ( 2/set/12)


  • Comparteix:

Els cotxes han atret molts curiosos

Els cotxes han atret molts curiosos

24 cotxes antics i clàssics han participat aquest diumenge en el 1r Ral·li Mas Gener - Monestir de Sant Cugat que s'ha organitzat per la Festa Major de Mas Gener. L'activitat ha portat aquests vehicles des del barri fins a la plaça d'Octavià en el darrer dia de festa grossa de Mas Gener amb la voluntat de convertir-ho en una cita anual. Molts vianants han pogut observar i fer fotografies a aquestes relíquies mentre els seus conductors han visitat el Monestir i el museu de la nostra ciutat.

Cotxes antics com un Citroën del 1924 i un Volkswagen Ruska del 1950 han estat les principals atraccions de la 1a edició del Ral·li del barri, però alguns models clàssics de Mustang, Opel i Ford també han cridat l'atenció dels curiosos que s'han aplegat a la plaça d'Octavià per observar aquests vehicles. Així, aquests cotxes vinguts d'arreu de l'Estat espanyol han servit perquè el barri comparteixi la seva festa grossa amb tota la ciutat.

Per aquest motiu, el president de l'Associació de propietaris i veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, vol convertir aquesta activitat en una tradició de la Festa Major de Mas Gener.

Josep Lluís Lolo

Venim al centre perquè els participants vegin el Monestir i perquè la gent de Sant Cugat gaudeixi d'aquestes meravelles. Volem donar continuïtat al ral·li i portar més cotxes.


Aquesta ha estat l'activitat que ha reprès la Festa Major després que dissabte al vespre més de 500 persones compartissin una botifarrada i la música d'orquestra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.