La junta de veïns de Valldoreix celebra avui la primera sessió ordinària de l'any

El plenari arrenca a les set de la tarda i es pot seguir en directe a www.cugat.cat


  • Comparteix:

La junta de veïns té lloc a les set de la tarda / Foto: EMD

La junta de veïns té lloc a les set de la tarda / Foto: EMD

La sala de plens de l'EMD de Valldoreix acull aquest dijous la primera junta de veïns de l'any amb una sessió on es donarà llum verda a treballar per a la reparació i memòria històrica de les víctimes valldoreixenques del feixisme i nazisme. Serà amb una moció conjunta d'ERC-MES, CUP-PC, PSC i Junts, que suma vots més suficients per tirar endavant. També prosperarà un text d'ERC-MES, Junts i CUP-PC per rebutjar les resolucions de la JEC i del Tribunal Suprem respecte a Quim Torra i Oriol Junqueras. La sessió plenària comença a les set de la tarda i es pot seguir en directe a www.cugat.cat.


Mocions
  • La CUP-PC, ERC-MES i el PSC defensaran una moció per a la millora del polígon d'activitat econòmica de Can Calopa per 'avaluar i entomar el repte de resoldre l'ordenació urbanística i la mobilitat'.
  • ERC-MES, CUP-PC, PSC i Junts defensaran un text per la reparació i memòria històrica de les víctimes valldoreixenques del feixisme i nazisme.
  • ERC-MES, Junts i CUP-PC s'han posat d'acord per demanar el rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte al president de la Generalitat, Quim Torra, i Oriol Junqueras; es tracta d'un acord que ja es va assolir a Sant Cugat amb un ple extraordinari.
  • Ciutadans demanarà suport per a la creació d'un consell editor per l'InfoValldoreix.

  • Precs i preguntes
    Al torn de precs i preguntes de l'oposició, la CUP-PC abordarà qüestions de mobilitat: demanarà informació sobre el projecte de la carretera de la Floresta, sobre l'informe tècnic quant a l'estudi de mobilitat de la vila. Els cupaires també demanaran la creació d'una bonificació del bitllet senzill de bus urbà a Valldoreix.

    El PSC preguntarà sobre la gestió del pàrquing de l'estació i sobre l'aprovació de la modificació del PMG de la Colònia Montserrat. A més, posarà sobre la taula la necessitat que es facin minuts de silenci cada vegada que hi hagi un feminicidi.

    Cs demanarà que els lavabos del casalet es puguin utilitzar durant el cap de setmana com espai públic.

    Finalment, ERC-MES demanarà informació sobre l'estat actual de la masia de Can Monmany. En una entrevista a Cugat Mèdia, el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, va explicar que 'està caient literalment a trossos'. El govern de Sant Cugat ja ha encarregat una anàlisi de l'estat de l'edifici com a punt de partida per, després d'intervenir-hi, definir els seus usos.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.